info@rondoll.hu   +36 20 346-3926

Rólunk

Rólunk

A Rondoll Kft. magyar tulajdonú gyártó és kereskedő cég, mely 2012-ben alakult Kecskeméten. Cégünk modern csomagolási rendszereket, professzionális minőségű csomagküldő kartontermékeket gyárt és kínál itthonra és a környező országok piacaira. A nemzetközileg is elismert technológiát ötvöztük a vezetőség több mint 10 éves szakmai tudásával.

Termékportfóliónk, méretválasztékunk megoldásokat kínál a napról napra egyre erőteljesebben fejlődő online kereskedelem minőségi, biztonsági és gyorsasági igényeire. Termékeink elsősorban újrahasznosított, környezetbarát hullámpapírból készülnek. A termékeinken elhelyezett öntapadó ragasztócsík – és feltépő szalag egyedi, innovatív és biztonságos csomagolási megoldást jelent.

A biztonság mellett a költséghatékonyság (munkaerő és csomagolási segédanyagok) is szempont, ezért egyes termékeink térkitöltő, és egyéb segédanyag használata nélkül a beltartalom méretéhez igazíthatóak, majd egyetlen mozdulattal zárhatóak.

Az Önök ügyfeleiről sem feledkeztünk meg, mert ők is fontosak. A küldemény megérkezésekor pedig egy pillanat alatt hozzájuthatnak a csomag tartalmához. Nincs többé „Hol az olló, hol a kés?” kérdés; csak meghúzzák a feltépő szalagot és kinyílik a doboz.

Legyen szó bármilyen méretű, vagy mennyiségű termék csomagolásáról, keressen bennünket bizalommal, mi megoldást kínálunk csomagolási elképzeléseire.